Zink- en loodwerk
Het aanbrengen van zink en lood op en rond daken is puur vakwerk. Het bewerken van deze materialen vergt niet alleen een echte vakopleiding, maar ook veel ervaring. Bij TLLS hebben wij die vakkennis en ervaring in huis en kunnen daarom elk kunstwerk voor u creëren en repareren.

Zinkwerk

Zink is een zeer duurzaam en esthetisch fraai materiaal voor een dakbedekking. Bepaalde, historische panden krijgen extra uitstraling met een zinken dak, maar ook moderne architectuur kan met een zinken dak veel aan uitstraling winnen. Daarnaast gebruiken we zink ook veel voor de renovatie of de detaillering van dakkapellen, goten of andere ornamenten op het dak. Heeft u een specifieke klus met zink, vraag ons dan om een advies en offerte op maat. Wij kunnen elke klus vakkundig uitvoeren.

Loodwerk

Lood is een zeer betrouwbaar product en heeft bovendien een lange levensduur. Daarom gebruiken we dit product veel in de bouw, vooral om vocht buiten te houden in dak- en muurconstructies. Versleten lood kan al snel lekkage veroorzaken. Laat daarom regelmatig het loodwerk controleren en repareren, renoveren of vervangen zodra het versleten is. TLLS kan voor u loden slabben plaatsen en vervangen bij onder meer dakkapellen, opgaande gevels en schoorstenen.