Over ons
Voor particulieren, VvE's en MKB

Onze klantenkring


Voor TLLS staan kwaliteit en (langdurige) betrouwbaarheid voorop. Binnen de grote regio Rijnmond voeren wij (renovatie)werkzaamheden uit op het gebied van dak- lood- en zinkwerk, loodgieterswerk, cv-ketels en cv-installaties. Dit doen wij in opdracht van particulieren maar ook voor aannemers, VvE’s en MKB’ers. Ook kunnen klanten bij ons terecht voor noodreparaties.

Een helder advies


Om u goed van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat we precies weten welke dienst(en) u nodig heeft. Om daar achter te komen, brengen we zo snel mogelijk eerst de vraag helder in kaart. Vaak doen we dit telefonisch, soms ondersteund door foto’s die u ons mailt of appt. Als het om uitgebreide vraagstukken gaat, komen we op locatie langs om met eigen ogen de situatie te aanschouwen. Daar inventariseren wij wat de mogelijkheden zijn bij de wens(en) die u heeft. Pas als we zeker weten wat u van ons verlangt, stellen we een maatwerkplan en offerte op.

Samenwerking met partners


Om onze werkzaamheden zo goed en snel mogelijk uit te voeren, werken wij met verschillende partijen samen. Zij ondersteunen ons bij specifieke werkzaamheden en bij een snelle en betrouwbare aanvoer van werkmaterialen.

Adres

Veckdijk 26
3237 LV Vierpolders

Contactgegevens

T: 06-1052 9779
E: info@tlls.nl 

Bedrijfsgegevens

KVK: 24470974
BTW: NL002049069B92