Onze diensten
Hoe kunnen wij u helpen?

Onze diensten


Dakbedekking

TLLS verzorgt verschillende werkzaamheden op en rond het dak. Naast het opbouwen en realiseren van nieuwe dakconstructies, kunnen wij ook praktisch alle soorten nieuwe dakbedekking aanbrengen.

Lees meer

Zink- en loodwerk

Het aanbrengen van zink en lood op en rond daken is puur vakwerk. Het bewerken van deze materialen vergt niet alleen een echte vakopleiding, maar ook veel ervaring. Bij TLLS hebben wij die vakkennis en ervaring in huis en kunnen daarom elk kunstwerk voor u creëren en repareren.

Lees meer

Dakinspecties

Wilt u weten of uw dak u nog tegen weer en wind beschermt, vraag ons dan om een uitgebreide dakinspectie uit te voeren. Tijdens zo’n inspectie kunnen we onder meer de leeftijd van het dak en de mate van isolatie vaststellen. Daarnaast kunnen we via een dakinspectie nagaan of de dakbedekking uit één of meer lagen bestaat en wat voor dakonderhoud er nu of in de komende jaren nodig is. Dit is belangrijk als u een meerjaren onderhoudsplanning wilt maken. Bij elke dakinspectie stellen we een rapportage op met alle bevindingen en aanbevelingen. Een dakinspectie is beschikbaar vanaf 150 euro exclusief BTW.

Noodreparaties

Is uw dak beschadigd, dan is het noodzakelijk dat deze snel wordt gerepareerd. Niets is vervelender dan lekkage op het moment dat het regent of waait. TLLS verzorgt daarom ook noodreparaties. Als u een beschadigd dak heeft waarvoor snel actie is vereist, neem dan contact met ons op, tel. 06-1052 9779.

Adres

Veckdijk 26
3237 LV Vierpolders

Contactgegevens

T: 06-1052 9779
E: info@tlls.nl 

Bedrijfsgegevens

KVK: 24470974
BTW: NL002049069B92