Dakbedekking
TLLS verzorgt verschillende werkzaamheden op en rond het dak. Naast het opbouwen en realiseren van nieuwe dakconstructies, kunnen wij ook praktisch alle soorten nieuwe dakbedekking aanbrengen.

Platte daken

TLLS helpt u met onder andere de renovatie van uw platte dak, het leggen van bitumineuze dakbedekking en isolatiewerkzaamheden. Zo bent u binnenshuis verzekerd van een waterdicht dak en ontsnapt er ook geen warmte via uw dak. Verder kunnen wij het dak ook van een nieuwe ballastlaag voorzien die de bitumen dakbedekking op zijn plaats houdt. Voor een maatwerkadvies komen wij graag langs om uw situatie op te nemen en - een combinatie van - bovenstaande werkzaamheden aan te bieden.

Nostalgische daken

Heeft u een dak met ambachtelijke dakbedekking, zoals zink of andere nostalgische materialen, dan kunnen wij u ook helpen. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en repareren van zinken felsdaken en andere dakconstructies met metalen bouwmaterialen.

Dakgoten

Weer- en klimaatexperts voorspellen de komende jaren steeds vaker hevige regenbuien met hogere intensiteiten. Om te kunnen waarborgen dat al dit extra hemelwater goed wordt afgevoerd, zijn goed functionerende en ruime dakgoten van groot belang. U heeft daarbij de keuze uit voornamelijk een zinken dakgoot of een dakgoot van kunststof, die beiden de regen en het dooiwater efficiënt kunnen afvoeren. Wat uw keuze ook is, wij zorgen dat we via maatwerk de dakgoot leveren die u nodig heeft.