Projecten
Een greep uit ons werk

Dakrenovatie i.o.v. Rossen B.V uit Heerjansdam


Na jarenlang onderhevig te zijn aan weersinvloeden, is elk type dakbedekking toe aan een renovatie. Maar als de nieuwe bitumen laag is aangebracht en de nieuwe lichtkoepels/ramen dan kan het dak er weer vele jaren tegenaan. Zo ook voor Rossen B.V uit Heerjansdam. Hier de situatie vóór en erna!

Loodwerk


Het aanbrengen van loodslabben langs schoorstenen en andere uitsteeksels op het dak is puur vakwerk. Tegelijk zijn het wel deze details die zorgen dat een dak écht waterdicht wordt.

Renovatie van daken


Na jarenlang onderhevig te zijn aan weersinvloeden, is elk type dakbedekking toe aan een renovatie. Maar als de nieuwe bitumen laag is aangebracht dan kan het dak er weer vele jaren tegenaan. Hier de situatie vóór en erna!

Complete dakrenovatie


Soms is niet alleen de dakbedekking, maar zijn ook de opbouw en de randen van het dak aan vervanging toe. Wij kunnen het dak van A tot Z renoveren of geheel vernieuwen.

Zink op het dak


Een zinken dakbedekking is tegenwoordig minder gebruikelijk. Toch heeft dit materiaal speciale eigenschappen. Wij bezitten de ambachtelijke vaardigheden om dergelijke zinken daken aan te brengen.

Zinkwerk


Met zink kunnen wij op het dak heel veel details verbeteren of verfraaien. Vanzelfsprekend gebruiken we zink ook om traditionele goten in hun oude staat terug te brengen.

Dakramen plaatsen


Het plaatsen van een dakraam is secuur werk. Niet alleen moeten we een exact passend gat in het dak maken, maar ook de afwerking moet gegarandeerd wind- en waterdicht zijn.

Dak isoleren


Een van de belangrijkste onderdelen van een duurzaam en energiezuinig huis, is een zorgvuldig geïsoleerd dak. Vraag bij ons naar de mogelijkheden om uw dak op juiste wijze te isoleren.

Diverse platte daken


Platte daken zijn er in vele soorten en maten. Via renovatie en onderhoud zorgen wij dat u weer jarenlang verzekerd bent van een waterdicht dak boven uw hoofd.

Adres

Veckdijk 26
3237 LV Vierpolders

Contactgegevens

T: 06-1052 9779
E: info@tlls.nl 

Bedrijfsgegevens

KVK: 24470974
BTW: NL002049069B92